Lacrimi ramase

miercuri, 10 august 2011

Un miracol?

Oare e posibil? In cautarea razbunarii sa fi gasit alta iubire? Nu prea imi vine sa cred, dar asta poate m-ar face fericita. In EL am gasit o bucata din mine pe care o credeam pierduta. Acest strain, sa-i zic asa, imi spune ca ii sunt draga si ca nu ii pasa ce a fost intre mine si celalalt, nu ii pasa de nimic din trecut, si ca doar prezentul conteaza. Asa sa fie? Sa nu ii pese?
O sa ii dau o sansa, cine stie, poate iese ceva, sau daca nu, macar o sa il enervez putin pe fostul, oricum dragostea nu ma mai interesiaza acum, forta razbunarii ma ajuta sa merg inainte cu fruntea sus si sa infrunt totul.
Nu mai sunt genul care plange in perna, acum in loc sa fac asta, ma razbun, nu am de ales alt drum.
Nici el, nici altcineva nu ii va lua vreodata locul, dar poate acesta, un simplu pasager prin viata mea v-a deschide portile spre noi drumuri.




Prin ochii acestui strain sa fi gasit calea catre acea EU care disparuse?
Este un drum foarte lung, dar nu conteaza...

19 comentarii:

  1. ei cine stie anca... poate ca va iesi ceva si poate ca te vei indragostii si tu de acel baiat si vei uita de ura si razbunare... sper ca inceputul acesta sa-ti aduca mult bine in viata
    :d

    RăspundețiȘtergere
  2. *savedofSurvior ms... dar nu prea cred ca este posibil sa pot uita de aceste resentimente sau sa ma indragostesc de altul, dar macar voi incerca :)

    RăspundețiȘtergere
  3. poti! daca vrei, poti... e greu, dar nu imposibil, am trecut prin foarte multe si cand am spus ca nu pot mi-am adus aminte de o vorba care zice ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce. si intotdeauna mi-am spus: pai daca Dumnezeu nu-mi da mai mult decat pot duce inseamna ca pot, dar nu vreau! o mare problama pe care o avem toti este ca singuri ne impunem limite... se spune ca dragostea invinge ura... sper ca dragostea sa invinga tot raul din trecutul tau si sa te poti bucura de viata. e un inceput care nu stii ce iti va aduce dar lasa trecutul in urma si concentreaza-te pe prezent

    RăspundețiȘtergere
  4. *savedofSurvior stiu ca pot, dar nu sunt sigura ca asta este ceea ce vreau cu adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. pai atunci gandeste-te bine! gandste-te si asculta-ti inima ce vrei cu adevarat dincolo de razbunare dincolo de toata ura gandeste-te ce vrei cu adevarat sa faci cu tine, cu viata ta si alege bine in viata pentru ca mai tarziu sa nu regreti de alegerile facute...

    RăspundețiȘtergere
  6. *savedofSurvior dincolo de razbunare si de toata ura simt ca nu exista nimic, iar in legatura cu alegerile facute, regret aproape tot ce am facut pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos. Ma bucur ca mai exista romani care scriu asa frumos. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. nu mai conteaza ce a fost... trecutul nu il mai poti schimba dar viitorul iti apartine, tu ti-l faci! deci alege corect, alege astfel incat sa nu ajungi sa regreti maine ceea ce ai facut azi! prin razbunare iti pierzi si timpul si energia.. te consumi... prin razbunare nu rezolvi nimic poate produci suferinta fostului dar este obositor sufleteste si pentru tine si ai grija ca in timp ce te consumi sa te razbuni sa nu pierzi lucrurile importante in viata, ai grija sa nu treaca viata pe langa tine sa nu treaca fericirea, iubirea si oprtunitatile pe langa tine, stiu ce e greu dar incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai si lupta pentru viata ta nu pentru distrugerea unei persoane de nimic viata ta este mai importanta, tu esti mai importanta lupta pentru tine, lupta sa razbestiin viata dar sa razbesti creendu-ti tie o viata mai buna si uitand de raul din trecut atunci vei putea sa atingi fericirea cand il vei uita si il vei lasa in pace si te vei concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat adica persoana ta si viata ta , concentreaza-te sa-ti creezi un viitor mai bun:d

    RăspundețiȘtergere
  9. *savedofSurvior spui sa nu treaca pe langa mine viata, fericirea si iubirea, viata a trecut deja,la fel si cu fericirea, perioada care trebuia sa fie cea mai frumoasa a vietii, la mine a fost de cosmar, iar iubirea, cel in care mi-am pus utima speranta, cel pentru care am renuntat la tot, ma inselat si m-a mintit, insa un singur lucru stiu sigur: ca ma iubit si inca ma iubeste, dar nu mai pot avea incredere in el... iar daca e sa vorbesc de acest "strain" de acum, vreau sa imi dau o sansa cu el dar nu vreau sa il ranesc, sa ii fac acelasi lucru care mi s-a facut mie pentru ca stiu sigur ca nu o sa fie nimic intre noi atata timp cat inca ma gandesc la celalalt, au fost multi ani si multe peste care am trecut impreuna, cel putin asta credeam, pana mi-am dat seama ca totul a fost o minciuna, dar nu am cum sa il uit, cel putin nu acum, in timp, poate, dar o sa dureze ceva vreme si nu vreau sa il chinuiesc cu asta, este o lupta pe care o dau cu mine insami, si nu are rost sa lupte alaturi de mine... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca a deschis drumu spre aceea TU din trecut, e bine, pentru ca fără iubire, ei bine nu exagerata, e ca şi cum nu ai fi o fiinţă umana. Câteodată iubirea ne ajuta sa mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  11. *l.r. multumesc pentru premiu :)

    *A_wounded_soul ai dreptate, iubirea ajuta, dar inca nu stiu daca intre noi este iubire...

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.youtube.com/watch?v=IOfKAPGfd6k&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  13. ANCA...Asa cum am mai spus si la altcineva,asai iti voi spune si tie:
    ‎"Să dai, să dai, iată marea fericire a vieţii. Să dai mai ales la timp, fiecare lucru la vremea lui. Să dai râsul, să dai lacrimile... să-ţi trăieşti avânturile, să-ţi trăieşti durerea... să înhaţi raza de bucurie care fuge, să-ţi arăţi dinţii frumoşi în râsul pe care nişte ochi umezi ţi-l cerşesc, şi apoi, apoi să plângi nebuneşte, din toată inima, sătulă de bucurie! Să plângi un timp... şi apoi să râzi!".
    Multumesc de vizita si pt blogul tau exeptional,promit sa mai intru:))

    RăspundețiȘtergere
  14. *FRENCH.KISS multumesc pentru vizita si pentru sfaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  15. sa stii ca te inteleg... si la mine a fost la fel copilaria mea a fost un cosmar mereu am incercat sa ma agat de ceva... ba chiar la un moment dat imi doream sa mor! nush cati ani ai dar nu cred ca viata a trecut si nu mai poti gasii fericirea si eu am crezut la fel dar astqazi privesc la viitor cu speranta am gasit fericirea, trec uneori prin suferinte dar merg mai departe am un viitor in fata nu stiu cand am sa mor dar stiu ca atata timp cat traiesc trebuie sa-mi fac o viata trecutul ma opreste uneori si ma face sa stau in loc dar merg inainte nu conteaza trecutul, trecutul nu il mai poti schimba niciodata luptate sa traiesti prezentul si gandeste-te la viitor... e tot ce poti sa faci mai bun regretele si linsul ranilor nu vor ajuta vorbesc ca una care stie ce inseamna tot ce am scris pana acum, stiu e greu sa treci peste, dar poti!

    RăspundețiȘtergere
  16. *savedofSurvior la mine copilaria nu a fost deloc de cosmar, as putea spune ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, la fel si o parte din adolescenta, de la 17 ani a inceput cosmarul, acum am aproape 24... spre deosebire de tine, niciodata nu mi-am dorit sa mor, insa nici acum nu imi dau seama pentru ce traiesc, nici ce rol am eu pe acest pamant, insa merg inainte, supravietuiesc. stiu ca toate vor trece, dar amintirile raman, iar in timp, intr-un final voi reusi sa fiu fericita fara sa imi pese de minciuna, tradare, falsitate si fara sa am incredere in cineva, pentru ca increderea in oameni nu pot, dar nici nu vreau sa o recuperez vreodata
    multumesc ca esti alaturi de mine :*

    RăspundețiȘtergere