Lacrimi ramase

miercuri, 29 februarie 2012

Mi-e dor de tine, de mine, de noi doi :X

Nu l-am uitat, insa, chiar daca as avea puterea sa il fac sa se intoarca, nu as face-o. Stiu ca nu ne meritam unul pe altul, dar as vrea sa-i mai vad macar o data privirea, sa imi spuna zambind ca este fericit si fara mine, nu am nevoie de altceva ca sa imi traiesc viata asa cum e, cu bune si rele.
Acum pot sa spun din toata inima ca l-am iertat pentru tot, chiar pentru tot, si intr-un fel cam ciudat, il inteleg, stiu ca tot ce a facut a fost pentru ca a crezut ca ne va aduce fericirea. Dar ce destin crud, a facut ca drumurile sa ni se separe asa repede, cand trebuia sa fim cei mai fericiti, si mai ales sa fim impreuna pentru totdeauna.
Dar nu mai conteaza acum! Acum nu mai suntem NOI, suntem doar TU si EU... Tu cu alta, iar eu... doar eu, si imi este bine asa, trebuie sa imi fie bine!
Sunt fericita! Pentru ca stiu ca si el este fericit, chiar daca nu alaturi de mine, l-am vazut zambind asa cum nu a mai facut-o de mult timp, si recunosc, ii e mai bine fara mine, impreuna nu am fi putut fi fericiti, mereu am avea cate ceva de ne reprosat unul altuia.
Nu am stiut sa am incredere, si imi pare rau. Mereu am avut problema asta, si anume nu ma pot increde in oameni, mai mereu am impresia ca in spatele vorbelor frumoase se ascunde ceva, si mai mereu mi s-a dovedit ca am dreptate.
Mi-e dor de vremurile de mult apuse, dar stiu ca nu le mai pot trai niciodata, si ce proasta am fost atunci, nu am apreciat ce aveam pana nu am pierdut, si da, am avut tot ce isi poate dori o fata.
L-am pierdut pe EL, mi-am pierdut familia, cei mai buni prieteni, pana si pe mine m-am pierdut. Nu mai sunt cum eram, candva radiam de fericire, iar acum afisez doar un zambet fals... Ce altceva mai am de pierdut?


 
Dar zambesc pentru ca imi este dor de soare,        
de lumina, de viata!
Mi-e dor sa traiesc si sa ma simt bine in pielea mea...

8 comentarii:

  1. Esti prea tanara si prea trista,ai suferit mult- ma gandesc mai ales la parintii tai,barbati sunt destui pe lume, oricat ti s-ar parea ca se termina lumea cu ei,nu se termina deloc,ba dimpotriva, se face loc pentru altul mai bun.Intr-o zi ai sa te uiti in urma si nici n-o sa-ti mai pese,e prea scurta viata- chiar daca pare lunga la tinerete- ca sa ne-o pierdem suferind pentru barbati,daca ai suferit din cauza lui inseamna deja ca nici n-a meritat,va veni cel care sa merite, ai incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu... mi s-a mai spus ca viata e frumoasa, dar unii oameni parca sunt sortiti sa fie nefericiti pentru totdeuna. Mai stiu si ca nu merita sa sufar pentru el, dar ce pot sa fac? Nu am invatat sa traiesc fara el, singurul lucru pe care l-am invatat sa il fac a fost sa ma razbun, si tot pe el, dar nu mi-a adus nici o satisfactie. Acum pur si simplu parca nu am pentru ce sa traiesc...

      Ștergere
  2. Ah, nimeni nu e sortit sa fie nefericit ,fericirea ne-o facem noi.Niste musafiri in varsta tare care au fost pe la noi ne-au zis sa nu uitam sa traim viata,ca nici nu stii cand se duce, te uiti in urma la ea.Cum sa n-ai pentru ce sa traiesti, cand viata e asa frumoasa? N-ai vazut filmul "La vita e bella"? Au fost oameni care au trecut prin drame si suferinte adevarate,si n-au renuntat,dimpotriva au devenit mai puternici,mai intelepti si mai constienti de viata. Iesi afara la soare,umple-ti plamanii de aer, ochii de frumusete si trupul de viata.Lasa sufletul sa se bucure,nu-l intemnita in tristete. Mi-as dori tare mult cand te-oi mai citi sa vad un alt tonus!Viata e a ta, e frumoasa, iubeste-o si iubeste-te!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, viata trece, incet si perfid pe langa noi fara ca macar sa ne dam seama ca a trecut si fara sa facem lucrurile pe care vroiam sa le facem, ne dam seama ca nu mai avem timp. La fel si in legatura cu filmul ai dreptate, dar ce pacat ca este doar un film...
      Multumesc mult pentru vizita si pentru sfaturi! Simt ca mi se umple sufletul de fericire cand vad oameni care stiu si pot sa traiasca, nu doar sa supravietuiasca, asa ca tine. Multumesc mult!

      Ștergere
  3. sigur ca... mai ai inca foarte mult de pierdut... si mult mai de pret decat un el... oricare ar fi fost... si oricum ar fi fost...
    stii... adevarata valaore a iubirii... o percepem abia tunci cand o pierdem...
    nu esti singura care a facut asa... si nici ultima nu vei fi...
    e primavara... soarele va veni pe strada ta, special pentru tine... intinde fruntea sus spre senin, ca sa-l primesti... si fericirea va reveni si ea...
    am un principiu... pe care il aplic pentru mine... ti-l daruiesc si tie...
    cine nu ma vrea, cine nu este cu mine... insemna ca nu ma merita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pierdut ce aveam mai de pret, mi-am irosit tineretea degeaba, mi-am pierdut familia, si nu pot recupera nimic din toate astea. Nu stiu daca mai am ceva de pierdut...
      Nu ma merita, dar nici eu nu il merit, stiu asta, dar ar fi fost frumos sa fie altfel. In fine, o sa treaca, important e ca soarele straluceste si asta imi alina putin sufletul cu toate ca primavara ma face putin mai melancolica.
      Acum nu mai conteaza nimic, unele rani se cicatrizeaza, foarte incet, dar nu asta conteaza, acum stiu ca o sa treaca si asta e impotrant, cu toate ca unele rani nu vor trece niciodata, si daca vor trece, vor lasa cicatrici care pot deschide rani adanci oricand.

      Ștergere
  4. unde esti???
    mi-e dor de tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum sunt aici... dar stau cam prost cu timpul si de aceea nu am mai intrat de mult pe blog :)

      Ștergere