Lacrimi ramase

luni, 10 octombrie 2011

Schimbari?

Am plecat din nou, pe un drum pe care aparent imi va fi mai bine. Nu stiu unde o sa ajung, sau cat va dura drumul ce trebuie parcurs, dar mi s-a promis ca acolo voi uita de cele intamplate in trecut, mi s-a promis ca acolo voi gasi persoane care imi vor intelege viata si ma vor ajuta sa trec peste si sa zambesc din nou. Alaturi de ei o sa incep o noua viata, foarte diferita de cea pe care o las in urma.
Un loc nou, in care nu exista amintiri, lacrimi sau durere; locul in care inimile tulburate se linistesc si sufletele zdrobite isi gasesc linistea.
Oh, cat imi doresc sa treaca timpul mai repede, sa ajung cat mai curand la locul promis, in care nu mai este nevoie sa ma machiez pentru a acoperi cearcanele de le noptile nedormite, ele nu vor mai exista, sau sa afisez mereu acelasi zambet fals pentru a nu fi intrebata de ce sunt trista. Insa timpul nu trece, el ramane, la fel ca si gandurile, doar noi trecem prin timp, iar daca trece, o face in defavoarea noastra.
Cu toate ca mi-am dorit enorm sa dau timpul inapoi, acum as vrea sa il fac sa treaca mai repede.
Aceasta hotarare de a pleca, de a lasa definitiv trecutul in urma nu am luat-o nu numai pentru binele meu, ci mai ales pentru binele "LUI". Nu mai puteam trai asa, iar in momentul de fata, aceasta schimbare era necesara, dar trebuia sa ma horatasc sa i-au aceasta decizie de a pleca din nou, decizie pe care nu am voie sa o regret.



Trebuie sa las trecutul in urma, sa il uit, si sa imi urmez viitorul, cu orice imi rezerva acesta.

8 comentarii:

  1. sa nu o regreti... asa iti doresc...
    nimeni nu poate sa traieasca fara amintiri...
    nu renunta la ele... doar selecteaza pe cele ce vrei sa le retraiesti...
    sa-ti fie inceputul demn de speranta ta...
    eu te voi astepta sa-mi povestesti implinirile lui de vis...

    RăspundețiȘtergere
  2. *oovi nimeni nu poate sa traiasca fara amintiri, asa este, insa ele nu vor mai reprezenta motivul meu pentru a trai, si daca voi reusi, chiar as vrea sa imi sterg toate amintirile neplacute din memorie, m-as simti mult mai usurata.
    multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos zis... sa nu facem din amintiri motivul pentru a trai...
    din cat am inteles de la viata... cea mai nobila motivatie de a trai... este facerea de bine pentru cel in nevoie...
    uneori.. incerc sa fac in asa fel incat... sa nu treaca o zi fara sa aduc un zambet in rpivirea cuiva...
    uneori... la magazin... cand platesc... fac un compliment real... persoanei de la casa... si vad cum imediat privirea ii straluceste...
    incerca si tu... iti doresc succes... si... astept sa-mi povestesti cum este inima ta dupa o experinta de felul acesta...

    RăspundețiȘtergere
  4. amintirile nu trebuie sa fie motivul tau de a trai. dar trebuie sa existe, acolo, undeva...
    amintirile mai putin placute din viata isi au rostul lor ...sunt un fel de:"ce nu trebuie sa mai fac de acum inainte". daca tot ai luat-o pe un alt drum.
    fara amintiri nu poti sa te regasesti. nu iti poti uita trecutul, pentru ca asta ar insemna sa te uiti pe tine insati.
    e ok sa pornesti pe un alt drum, asta inseamna ca ai realizat ca ceva in viata ta nu a mers bine si incerci sa corectezi acel ceva. asta e ok, dar nu-ti uita trecutul, pentru ca uitandu-l s-ar putea sa uiti incotro te indrepti!


    succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. *oovi zici ca e nobil sa faci bine la nevoie? desigur, pana cand cel caruia i-ai facut bine, te rasplateste cu rau si te loveste pe la spate cand te astepti mai putin.
    multumesc :*

    *scriitor anonim stiu ca trecutul nu se poate uita, dar ar fi bine sa nu mai ma gandesc atata la intamplarile din trecut, si culmea ca unele din ele imi marcheaza viata, si cand vreau sa zambesc si sa rad din toata inima, imi apar acele imagini, acele amintiri in minte care ma impiedica si nu imi dau voie sa o fac. de asta ziceam eu ca ar fi mai bine sa pot sa imi uit amintirile, nu sa le sterg din momorie, pentru ca asta mi-ar fi imposibil, ci sa le ascund acolo, undeva, de unde sa nu poata iesi.
    multumesc pentru vizita si sfat!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Anka... e mult mai bine sa fii lovit pe la spate, decat sa lovesti... crede-ma... stiu ce spun...
    bucuria celui misel... care loveste... este scurta... pe cand a celui ce face bine... este pana la moarte... ba chiar si dincolo de ea...

    RăspundețiȘtergere
  7. facerea de bine... merita sa fie bine facuta... chiar atunci cand se intorce la tine sub forma de rau... sau poate mai ales atunci... pentru ca... facerea de bine... este benefica mai intai pentru tine... cel ce o face... abia apoi pentru cel caruia ii este destinata...

    RăspundețiȘtergere