Lacrimi ramase

joi, 21 iulie 2011

Ceva nou in viata mea

Dupa fix un an de zile se intampla! Cum e posibil?
Dupa fix un an de cand nu mai sunt "printesa" ta, am devenit "scumpa" ta colega de munca, dar ai putea sa imi spui si sefa, penrtu ca asta iti sunt.
Tu m-ai indemnat sa fac dreptul, deci e meritul tau, iar de acum inainte voi avea grija sa iti fac viata amara, defapt deja am inceput, doar ti-am "furat" postul, care nu a fost niciodata al tau.
Aveam sanse egale, dar "cineva" a avut grija ca tu sa nu ajungi la timp. Nu m-a interesat sa castig eu neaparat, am vrut doar sa pierzi tu, nu mi-ar fi pasat daca ar fi reusit altcineva, insa ce intorsatura i-au lucrurile. Oare cum de nu ai observat mai repede ca ai pana la toate rotile de la masina? Trebuia sa fii mai atent, dar probabil tu deja ai sarbatorit sccesul cu o seara inainte. Deci felicitari! O sa ramai pe acelasi post pana o sa iti dai demisia! Si te asigur ca o sa o faci curand.
Apropo, multumesc pentru felicitari! Mi-ai spus ca acest post trebuia sa fie al tau, de ce? Erau mai multi concurenti, nu doar noi doi, doar ca tu ai fost eliminat din start pentru ca nu ai ajuns la timp, nu e vina mea.Cred ca iti dai seama ca a sosit timpul sa reglam niste conturi mai vechi, nu?
Ma bucur ca se amuza copios noii colegii (pentru mine) pe seama faptului ca a intarziat, el, care era atat de sigur ca va castiga, care spunea ca e cel mai pregatit dintre toti, nici macar nu a ajuns la timp pentru examen. Asta e! Ma bucur pentru el.
In ochii mei, a decazut rau de tot, dar asta a fost alegerea lui. Nu o sa mai incerc sa il schimb, insa m-a dezamagit, dar daca el e multumit, sa fie sanatos!
Acum ne vedem zilnic, inca ii ador privirea, cu toate ca acum ma priveste cu ura. Are motive? Eu nu cred si nici nu imi pasa.
As vrea sa stie ca nu imi este, nici nu mi-a fost tocmai usor sa trec singura prin toate astea, ca ma lasat cand aveam mai mare nevoie de el, imi pare rau ca a ales asta, si nici macar nu mi-a dat nici macar un motiv pentru ce facuse, dar acum e timpul sa afle ce a avut de pierdut. Poate am fost prea naiva, crezusem orbeste in el si ma doare enorm cand imi amintesc ca odata ii pasa de mine si de sentimentele mele (cel putin asta cred), dar e prea tarziu pentru scuze si iertare, degeaba incerc sa iert, sufletul nu ma lasa, oricat de intense ar fi fost sentimentele, dupa cate mi-a facut, au inceput sa se stinga. Imi pare rau ca au ramas atatea lucruri nespuse care s-au pierdut si ca a ramas doar cenusa din ele, inca acum as vrea sa ii spun doar ca datorita lui ma lupt sa raman rece si indiferenta pentru ca s-a jucat cu mine exact cum m-a durut cel mai tare, si ca in acesti ani in care nu a fost langa mine m-am schimbat enorm, ce era din mine a ramas doar un gol imens de care nu as vrea sa imi mai aduc aminte niciodata.
Candva ma cunoscut foarte bine, stia ce simt doar cand ma privea in ochi, dar am invatat sa disimulez, nu ma mai poate citi doar uitandu-se in ochii mei, nu a putut sa imi citeasca ura, m-a vazut doar fericita, zambind, nu ai vazut tristetea din spatele zambetelor si nu a vazut nici ca zambetele erau false, dar ma bucur ca in sfarsit mi-am revenit, zambesc, rad, dar am si zile in care imi amintesc cum eram, amintirile ma coplesesc, ma dor enorm, si as vrea sa le streg cu buretele pe toate, dar inima nu vrea sa uite, insa acum imi este foarte bine asa, in ciuda faptului ca vroiam altceva pentru mine, chiar imi e bine. Acum cea mai importanta persoana din viata mea sunt eu. Stiu ca inceputul job-ului reprezinta un nou inceput pentru mine, si implicit o sa fiu mai aproape de el insa voi putea sa ii "multumesc" pentru tot ce mi-a facut. O sa aiba parte de muuulte surprize cat timp lucreaza alaturi de mine, promit!




Am pierdut trecutul, insa mi-a mai ramas viitorul!

9 comentarii:

  1. Am pierdut trecutul, insa mi-a mai ramas viitorul!
    daca am gandi toti asa:)

    RăspundețiȘtergere
  2. *Maia nu am alta alegere. trebuie sa imi fac noi prieteni si sa incep o viata noua

    RăspundețiȘtergere
  3. daca stau sa ma gandesc (nu mult) as avea si eu nevoie de o noua viata si de..prieteni?!

    RăspundețiȘtergere
  4. *Maia toti avem nevoie de prieteni, mai ales cand nu ai pe nimeni in care sa ai incredere

    RăspundețiȘtergere
  5. E adevarat...viata merge inainte, munca e munca, prietenii sunt prieteni...e bine sa-ti faci si prieteni noi dar sa nu-i uiti nici pe ce-i vechi caci ei erau langa tine cand ti-a fost greu.

    RăspundețiȘtergere
  6. *Goda cand mi-a fost greu nu a fost nimeni alaturi de mine...

    RăspundețiȘtergere
  7. Faptele ajung uneori sa nu fie pe masura intentiilor noastre.. Spunem lucruri pe care le regretam si ne indepartam auzind vocile trecutului: ” imi pare asa de rau”, “ce o fi fost in capul meu”, “de ce nu am facut cum a zis”. Cert este ca fiecare zi ne ofera ocazia sa reparam sau de ce nu sa facem lucuri mai bune pe viitor.

    Este atat de important trecutul incat continua sa ne influenteze sentimentele si comportamentul actual? O astfel de abordare a situatiei aduce cu sine doar necazuri. In esenta, daca ne gandim cu regret la o nereusita de acum cativa ani, reusim sa intretinem acest resentiment si ne definim si modul de a gandi.

    Pentru fiecare dintre noi exista momente de rascruce si in acele clipe ne intrebam: ” cum ar fi fost daca?” Foarte multi dintre noi au regrete legate de propria persoana, ca nu au reusit sa fie ce-si propusesera, ca nu au profitat de o anumita ocazie, insa ideea este sa invatam din fiecare decizie pe care o luam si mai ales sa intelegem de ce am luat-o la stanga si nu la dreapta.
    Sa ne descarcam sufletul, sa invatam din greseli, din regrete, sa ne sfatuim si in cele din urma sa fim fericiti…

    RăspundețiȘtergere