Lacrimi ramase

sâmbătă, 2 iulie 2011

Inca te astept...

De ce nu iti mai pasa de mine? Candva faceai orice pentru ca eu sa fiu fericita, erai mereu acolo cand sufeream... de ce ai plecat? Sa stii ca nimeni nu o sa iti ia locul vreodata!
Ma doare sa te vad azi cu una, maine cu alta, ma doare stiind ca iti distrugi viata si ca in acelaci timp o distrugi si a mea, pentru ca tu ai fost si ramai mereu ce mai buna parte din mine, si distrugandu-te pe tine, ai distrus ce era mai pur si mai curat, pierzand timpul cu curvele, prin cluburi ma dstrugi si te distrusi si pe tine.
Stiu ca niciodata nu o sa stii ce gandesc, probabil ai uitat ca exist, dar eu nu am uitat de tine, ai ramas acolo, adanc in sufletul meu si nu reusesc sa te scot din el. Nimeni nu ma poate ajuta inafara de tine!

Nu ma lasa sa pier, te implor revino cel care ai fost candva!


Mi-e dor...

3 comentarii:

  1. Poate ca nu astepti pe cine trebuie, incearca sa nu mai astepti, ci sa cauti. E ca in fotbal, nu trebuie sa astepti sa vina mingea la tine, trebuie sa fugi tu dupa ea. Acum stiu, ai impresia ca el e parte din tine. Daca e asa, as vrea sa imi raspunzi la o intrebare: De ce suferim dupa fiecare despartire si spunem ca aia a fost iubirea adevarata, cu toate ca vin altele si altele?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu oricine sufera dupa o despartire... unii nu sufera deloc, depinde de persoana. Eu, chiar daca incercam sa imi controlez sentimentele, chiar daca am vrut sa nu il iubesc, iar cand am vazut ca trezeste in mine ceva, am incercat sa ma departez, dar a fost prea tarziu...
    Am incercat sa il uit, dar nu reusesc, nu e la fel cu toata lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E periculos sa iubesti!Iubirea e ca un drog...la inceput ai senzatia de euforie,de abandon total.Apoi a doua zi,vrei mai mult,inca nu e un viciu dar iti place senzatia si iti inchipui ca o poti tine sub control.Te gandesti la persoana iubita vreme de doua minute si uiti de ea vreme de doua ore,insa in scurt timp,te obisnuiesti cu acea persoana si incepi sa fii complet independent de ea.Acum te gandesti la ea trei ore si o uiti doua minute...daca nu e langa tine,incerci aceasi senzatie ca si drogatii care nu isi obtin doza.
    In acel moment,asa cum drogatii fura si se injosesc sau mai stiu eu ce fac pentru a-si procura doza si tu esti dispusa sa faci orice pentru dragoste...

    RăspundețiȘtergere