Lacrimi ramase

luni, 11 iulie 2011

Scrisoare netrimisa

Au trecut multe zile... Ma intreb unde esti? Ce mai faci? Cu ce curve iti mai pierzi noptile?
A trecut mult timp de cand nu te-am vazut... Mi-e dor de tine, de noi, de zilele cu soare petrecute impreuna. Pacat ca acum ploua. Ma doare sa te stiu departe, dar si mai tare ma doare sa stiu ca cel pe care iubeam, cel caruia i-am dedicat intreaga mea tinerete, a murit... ti-am mai spus, si iti repet: nu mai esti cine erai, nu mai esti cel pe care il iubeam candva!!! Nimeni nu o sa iti ia vreodata locul si nimeni nu este cum ai fost tu. Mereu vei avea un loc aparte in inima si sufletul meu. E ploaie, vant, tunete si fulgere, si un viscol puternic care nu cred ca poate fi oprit de altcineva inafara de tine, tu cel de atunci, cel pe care il iubesc si de care imi este enorm de dor, dar nu mai existi... te-ai pierdut si tu printre droguri, alcool, curve si bani. Spuneai ca nu o sa fii niciodata asa, mare mincinos poti fi!!! Nici prin gand nu imi trecea ca ai sa fii vreodata asa, exact opusul celui care erai, si dupa cum vezi m-am inselat... degeaba incerc sa ma mint ca nu imi pasa, ca o sa pot trece repede peste asta. Impreuna am trecut peste multe, repet, IMPREUNA, singura nu pot sa trec peste, am nevoie de tine, stiu ca nu m-ai uitat! Te implor intoarce-te la mine!!!
Am incercat sa te uit, am iesit si cu alti baieti, am pierdut si eu noptile prin cluburi cu fetele sau cu cel care era cica prietenul meu, dar cand te-am intalnit in acea noapte beat si cu alta de mana, o curva careia cred ca nici nu ii stiai numele, am simtit ca mor. Eram constienta ca nu simti nimic pentru ea, ca e doar o aventura de o noapte si ca maine poate nici nu o sa o recunosti cand o vezi pe strada, dar oricum ma doare. Imi pasa de tine... dar asa nu mai rezist!!!
Nu vreau sa te mai vad cu altele, stiu ca nici tu nu m-ai uitat si sper ca nu ma vei uita vreodata, nu vreau sa ma mai prefac ca nu imi pasa, sau sa ies cu altii. Stiu ca nu o sa pot fi cu nimeni vreodata inafara de tine, si stiu ca niciodata nu te voi uita, dar nu mai vreau sa traiesc din amintiri...
Te implor, trezeste-te la realitate! Intoarce-te la mine! Stiu ca acel baiat pe care il iubesc e undeva in tine si te roaga sa ii permiti sa iasa din nou la suprafata... Nu pot sa ma mai mint ca nu imi pasa, nu pot trai fara tine! Te implor intoarce-te la mine si reda-mi lumina si zambetul de altadata!




Cuvintele pe care nu o sa i le spun niciodata...

11 comentarii:

  1. ma cam dor ochii poti schimba si tu te rog frumos scrisu...alt gen:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Nașpa să vezi cât de repede se schimbă oamenii. Te înțeleg perfect, știu cum e să fi o zi cu unul, iar a doua zi să te întreb : „cine naiba ești tu și ce-ai făcut cu prietenul meu?” Sper să se rezolve!

    RăspundețiȘtergere
  3. *Lamaitza si eu sper, dar raman cu speratul ;)
    ce ma doare cel mai tare este ca el zicea ca nu o sa fie niciodata asa, dar... a gresit

    RăspundețiȘtergere
  4. Știu cum e, am trecut și eu prin asta :) Toată lumea greșește, dar știi cum e și fumătorul a zis cândva că nu va fuma etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. *Lamaitza da, asa e, a spus ca va face multe, dar nu a facut, si a zis ca nu va face si mai multe, insa tocmai ce a spus ca nu ar face in viata lui, exact asta face acum :))
    ironia sortii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ironia sorții, da, într-adevăr, mulți se împiedică de acest obstacol și cad într-un gol de unde rareori mai ies la suprafață. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place ceea ce ai scris, iar poza se potriveste perfect!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. scrii foarte frumos,si tocmai te-ai ales cu o noua cititoare!:)o sa mai trec pe aici!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc! si tu te-ai ales cu o noua cititoare :P
    te pup :*

    RăspundețiȘtergere